اخبار


انجیر غذایی کمک کننده برای سوخت و ساز چربیها

۲۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷:۲۸ ق.ظ

انجیر غذای مغز و اعصاب، نیروزا و کمک کننده برای سوخت و ساز چربیهاست و دارای آنزیم فراوان و مواد ضد باکتریهاست. به گزارش سرویس سلامت صادق نیوز، انجیر تازه با کیفیت خوب بسیار خوشمزه و سرحال آورنده است. حاوی گوشت نرم با دانه‌های زیر حتی بچه‌ها هم می‌توانند مصرف کنند. انجیر جزو سالمترین خوردنیهاست و حتی انجیر خشک بسیار مطبوع است. انجیر غذای بین غذاهاست یعنی بین صبحانه، ناهار و شام تنها یک عدد انجیر یک ساعت و بیشتر جلوی گرسنگی را می‌گیرد. غذای مغز و اعصاب، نیروزا و کمک کننده برای سوخت و ساز چربیهاست و دارای آنزیم فراوان و مواد ضد باکتریهاست. به حد کافی فیبر ویتامینها و ۱۴ نوع منیرالها و ۱۴۰ اسید آمینه مختلف و مورد نیاز بدن ماست. ۱۵ گرم انجیر حدود ۱۰ کالری دارد یعنی وفور گلوکز و فروکتوز قند میوه‌ها با وجود کمی کالری سیر کننده جالبی است برای آنها دائما احساس گرسنگی دارند قند موجود فعال کننده سلولهای مغزی و اعصاب است. افرادی که با کاهش قند خون مواجه‌اند به صلاح آنهاست که از قند انجیر استفاده کنند و از مصرف شیرینی بدون محتوا خوددا ...

مشاهده ادامه خبر

شناسایی واولویت بندی طرح های محوری و اصلاح ارقام انجیر

طرح ها ی محوری تحقیقات در زمینه راهکارهای مقابله با تنش خشکی   1- بررسی کارآیی تعدادی از خاک پوش های طبیعی و مصنوعی جهت ذخیره رطوبت در باغ های دیم تحت تنش خشکی انجیر 2- بررسی اثرات سطوح مختلف هرس تنک کردن تنه ها بر میزان سلامتی و عملکرد انجیر رقم سبز در شرایط تنش خشکی. 3- ارزیابی کارایی سطوح آبگیر در باغات انجیر دیم استهبان. 4- بررسی اثرات استفاده از مواد جاذب الرطوبه در باغات دیم انجیر در شرایط تنش خشکی. 5- آبیاری کمکی انجیر رقم سبز در شرایط دیم و خاک های با بافت متفاوت در خشکسالی 6- انتقال ژن تحمل خشکی به انجیر 7- ارزیابی میزان مقاومت به خشکی ارقام انجیر به عنوان پایه رقم تجارتی در شرایط دیم. 8-مقایسه ارقام انجیر استان فارس و ایجاد کلکسیون ارقام انجیر کشور با تاکید بر خصوصیت مقاومت به خشکی 9- بررسی اثرات  کودهای زیست محرک آمینواسیدی، فولویک اسید و ترکیبات استری بر مقابله با تنش خشکی انجیر دیم. 11-جمع آوری آب باران توسط آبگیرها و مخزن مصنوعی (پلی پدها) ...

مشاهده ادامه خبر

کاشت، داشت، برداشت انجیر دیم

مقدمه:       انجیر ( Ficus carica   )  گ یاهی از خانواده Moraceae  که گلهای نر و ماده آن جدا از هم و بصورت فشرده در روی قسمت داخلی محور گل آذین واقع شده اند. از نظر گیاهشناسی انجیر میوه مرکب است یعنی مجموعه ای از میوه های کوچک خشک در سطح داخلی یک نهنج آبدار گوشتی قرار گرفته است میوه انجیر یکی از میوه های بهشتی است که مسلمانان برای این گیاه احترام و ارزش خاصی قائل هستند و در قرآن کریم در ابتدای سوره مبارکه تین به این گیاه قسم یاد شده است .        درخت انجیر از گیاهان خزان دار نیمه گرمسیری است که زمستانهای ملایم همراه با بارندگیهای پراکنده و تابستانهای گرم را ترجیح می دهد ویژگیهای خاص درخت انجیر و مقاومت آن در مقابل بعضی عوامل نامساعد محیطی مخصوصا" شوری خاک باعث شده که این درخت با ارزش به طیف وسیعی از شرایط آب و هوائی و خاکی سازگار باشد . میوه انجیر مقوی و نیروبخش بوده و بهترین غذائی است کــه می تواند در بهبود افرادی که بد لیل بیماری طولانی دچار ضعف بنیه شده اند موثر واقع گردد . ...

مشاهده ادامه خبر